Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.00 secunde)
Sefii de stat si de guvern ai celor 27 de state membre ale Uniunii Europene s-au reunit la Berlin pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia aniversarii a 50 de ani de la semnarea Tratatului de la Roma, considerat actul de nastere al actualei Uniuni.
Presedintele Consiliului Judetului (CJ), Eugen Durbaca, este multumit de faptul ca acum, pe final de mandat, lucrarile efectuate de institutia pe care o conduce in Padurea Garboavele incep sa-si arate roadele.
Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite. Episcopia ortodoxa catalogheaza atitudinea episcopului Tõkés ca intretine patimi straine de duhul crestinesc si il invita politicos sa-si vada de treaba.
Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, condusa de inginerul Vasile Moldovanu, este pe cale sa preia aproximativ 78 de kilometri de drumuri (trotuare, platforme, alei acces auto etc.
Cu toate ca Ministerul Transporturilor si-a propus sa instituie o disciplina in ceea ce priveste contractele incheiate cu diverse firme de apartament, administrate de rudele unor functionari din institutiile statului, pentru executarea unor lucrari de anvergura, se pare ca la Constanta lucrurile au scapat de sub control.
De ce crede Adrian Nastase ca vizita lui Emil Boc in China este "o greseala enorma" Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, considera deplasarea premierului Emil Boc in China ca fiind o "greseala enorma" si o vizita "umilitoare", in conditiile in care tara noastra nu are de noua luni ambasador la Beijing.
Oficialii Consiliului Judetean Dolj au anuntat ieri ca renumitul arhitect Dorin Stefan le-a trimis studiul de fezabilitate (SF) pentru construirea muzeului. "A fost o dezbatere la Ordinul Arhitectilor referitor la pavilionul Brancusi de la Muzeul de Arta.
Premierul Victor Ponta se afla in vizita in Polonia la invitatia omologului sau Donald Tusk Primul-ministru Victor Ponta se afla intr-o vizita privata in Polonia, la invitatia omologului sau polonez, Donald Tusk, pentru a forma un parteneriat mai strans alaturi de celelalte state ale Uniunii Europene.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Dupa preluarea conducerii judetului de catre reprezentantii coalitiei de guvernare a inceput si preluarea noilor functii in consiliile de administratie ale institutiilor din subordinea CJ GalatI Sapte societati din subordinea Consiliului Judetului Galati au, dupa ce Alianta D.A.
La Muzeul de Arta Constanta va avea loc la data de 9 martie a.c., incepand cu ora 11.00 dezbaterea cu tema "Prioritati locale:
In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 10.00 la Muzeul de Arta Constanta va avea loc Targul Firmelor de Consultanta si Certificare, organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta. Targul Firmelor de Consultanta va gazdui 30 de expozanti din domenii diverse de consultanta:
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, Posta Romana lanseaza o serie de expozitii la Muzeul National Filatelic, incluzand incursiuni prin istoria postei romanesti si a timbrelor. Ziua Mondiala a Postei este marcata de diverse actiuni la nivel national.
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta ca, in perioada 21-24 ianuarie, 2013, accesul vizitatorilor in expunerea permanenta este oprit, din cauza lucrarilor de conservare care se aplica exponatelor.
Lucra la sala de operatii si de multe ori ma duceam la ea, sa o vizitez.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
La ora 16 va debuta recitalul sustinut de ICon Arts Percussion Group, pentru ca de la ora 17 să
google-analytics.com